Arrest me burg për Marjon Mitro

74

eksploziv mitroGjykata e Krimeve të Rënda ka dhënë sot masën e sigurisë “arrest me burg” për dy anëtarët e “bandës së tritolit” N.GJ dhe Marjon Mitro.

Mitro akuzohet si porositës i disa shpërthimeve me tritol mes të cilëve edhe ai ndaj prefektit të Vlorës Besnik Drevishi. Mitro është mbrojtur në Gjykatë nga avokati i caktuar nga shteti. Ai ka deklaruar në gjyq se nuk ka lidhje me ngjarjet. Sipas avokatit Remzi Ponari, Marjon Mitro i ka deklaruar se i njeh personat e dëmtuar dhe i ka miq.

Ndërsa i pandehuri N.GJ ishte personi që i siguronte bazën materiale vrasësit me pagesë Juljan Sinanaj, i cili ka pranuar se ka kryer 27 vrasje në shtetin grek.