Angelina Jolie, në rolin e shtrigës

23

jolie angelineKur bëhet fjalë për filmin ‘Bukuroshja e fjetur’ me siguri të gjithë do të mendonim se aktorja Angelina Jolie, do ta kishte rolin e bukuroshes… Por të gjithë do të ishim gabim!

Në fakt, aktorja do të na befasojë me rolin e një shtrige në filmin “Maleficent”, që do të dalë në verën e këtij viti.

‘Maleficent’ është produkt i ‘Disney’ dhe është ri-përpunim i filmit të animuar ‘Bukuroshja e fjetur’, që kësaj radhe vjen me aktorë të gjallë.

Angelina Jolie, e ka transformuar komplet fytyrën e sajë për këtë film. Verehen mollëzat e fytyres të dalura më jashtë se zakonisht dhe forma, e ngjyra e syve komplet tjetër.

Se sa veshtirë është të bëhet një transformim bukuroshe-shtrige, gjykojeni vetë!