Alarm për bombë para Xhamisë së Tiranës

72

M4034S-4211Një telefonatë anonime në sallën operative të policisë së kryeqytetit për një bombë para Bashkisë së Tiranës ka vënë sot në alarm policinë.

Sipas informacioneve më të fundit, bomba mendohet se është vendosur në një automjet të parkuar para Xhamisë së Tiranës, e cila ndodhet pranë edhe me bashkinë e kryeqytetit.

Menjëherë në vendin e ngjarjes kanë mbërritur ekspertë të policisë dhe forcat xheniere, të cilët kanë bërë rrethimin e zonës.

Gjithashtu policia po vijon me kontrollohet e automjeteve të cilat i përkasin punonjësve të bashkisë së Tiranës për të verifikuar nëse bëhet fjalë për një alarm fals apo jo.

Ndërkohë policia është duke hetuar për identifikimin e personit i cili telefonoi në numrin 129 duke dhënë alarmin për bombë.