Tahiri: Operacioni u publikua nga rrjedhjet e informacionit

58

SAIMIR-TAHIRISAIMIR-TAHIRI saimir-tahiriMinistri i Brendshëm u pyet mbrëmjen e sotme në emisionin Opinion, në lidhje me dëmtimin e hetimeve dhe dekonspirim të operacionit.

Kur u pyet se mos ai vetë me publikimin e operacionit ka dëmtuar hetimet, dha këtë përgjigje: “… Ministria e Brendshme dhe unë kemi përgjegjësi për ndjekjen e hetimeve. Drejtorët kanë përgjegjësitë e tyre. Unë jam për të ndihmuar me mundësitë e mia edhe duke shkuar në operacion, edhe duke shkuar në zyrë të policëve. Kemi pasur bashkëpunim të shkëlqyer me prokurorinë. Prokuroria ka nisur një hetim për nxjerrje të informacionit. Shpresojmë të arrijmë të gjejmë çarjet. Mund të them se u bë i detyrueshëm komunikimi, sepse patën rrjedhjen e informacionit dhe e dyta dua të falenderoj Prokurorinë e Krimeve të Rënda, sepse ka zhvilluar një hetim profesional…”.