Akuzohet për korrupsion, kërkohen 2.8 vjet burg për ish-gjyqtarin Shkëlqim Miri

57

Prokuroria kërkon dënimin me 2.8 vjet burg të ish-gjyqtarit të Gjykatës së Lartë Tiranë, Shkëlqim Miri.

Kjo masë dënimi u kërkua pasi u pranua kërkesa për gjykim të shkurtuar.

Prokuroria gjithashtu ka kërkuar heqjen e së drejtës së ushtrimit të detyrës si gjyqtar për 3 vite dhe vendosjen e sekuestros vetëm për 30 mije euro.

Gjyqtari akuzohet për korrupsion.