Adnan Januzaj zgjedh Shqipërinë?

49

janjanuzaj500Adnan Januzaj, një nga emrat më të përfolur për momentin të botës së futbollit ka dhënë një intervistë për televizionin e Kosovës RTK. Kjo është intervista e tij e parë për një medie botërore.

“Adnan Januzaj flet për herë të parë për një media botërore. Dhe në Shqip. Në ‘Interaktiv’”, shkruan Rexha në Facebook.

Januzaj pritet që të zbuloj shumë të fshehta të tij të cilat deri më tani nuk i di askush.

18-vjeçari  do të përgjigjet në të gjitha pyetjet në gjuhën shqipe dhe ndoshta edhe mund të na gëzoj sot me ndonjë lajm ekskluziv.

Fakti që ai ka zgjedhur të japë intervistë për një media shqiptare tregon se ndoshta zgjedhja e tij mund të jetë për të luajtur për Shqipërinë.