A do të sjellë këngë të re Ardit Gjebrea?

85

Ardit Gjebrea iu është përkushtuar moderimit dhe ka lënë pas dorës botën e muzikës.

Ai ka sjellë shumë këngë që janë pëlqyer nga publiku shqiptar.

Por Gjebrea ka lënë të nënkuptohet se do të sjellë një këngë të re.

“Ai momenti kur je në një dimension tjetër…”-shkruan këngëtari, ndërsa pozon para një mikrofoni.