44 portale duhet të regjistrohen brenda 72 orësh në QKB ose mbyllen

74

Pas paralajmërimit të kryeministrit Edi Rama, Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare ka publikuar sot listën me 44 portale online, të cilave u kërkon që të publikojnë brenda 72 orësh niptin përkatës në seksionin Kontakt të faqes së tyre online.

AKEP i’u bën thirrje gjithashtu, të gjithë personave që kanë lidhje me portalet e mëposhtme, që të pajisen me nipt në Qendrën Kombëtare të Biznesit dhe brenda 72 orësh te deklarojnë niptin përkatës në seksionin Kontakt të faqes së tyre online:

Subjektet e regjistruara si portale online që duhet të publikojnë brenda 72 orësh niptin (NUIS) përkatës ne seksionin Kontakt të faqes së tyre online janë:

1

24-ore.com
2

360grade.al
3

Albpress.org
4

Alpenews.al
5

Argjirolajm.net
6

Botasot.info
7

Diell-online.al
8

Durreslajm.al
9

ekskluzive.al
10

eperditshmja.com
11

Exit.al
12

Folshqip.al
13

gazetaimpakt.com
14

Hashtag.al
15

Ina-online.net
16

InfoElbasani.al
17

infopasqyra.com
18

Insajderi.com
19

Javanews.al
20

Korrieri.org
21

Lajme.net
22

Lajmeonline.al
23

Lajmi.net
24

Lajmifundit.al
25

Liberal.al
26

Noa.al
27

Opinion.al
28

Opozita.com
29

Orikuminews.com
30

Pacensure.com
31

perqasje.com
32

Politiko.al
33

Publik.live
34

Reporter.al
35

Respublica.al
36

Sarandaweb.net
37

Shqiperia.com
38

Skandal.al
39

Sovrani.info
40

Superligash.com
41

Tesheshi.com
42

Tiktak.al
43

Tpz.al
44

Zjarr.tv
AKEP, thotë se regjistrimi mund të bëhet në pak minuta online në adresën e Qëndrës Kombëtare të Regjistrimit qkb.gov.al

Pas skadimit të këtij afati, AKEP do të mbyllë çdo portal online që është i paregjistruar në Qendrën Kombëtare të Biznesit.