SYRIZA bën koalicion me ”Grekët e pavarur”, Cipras takohet me Papuliasin

68

tsapirasPresidenti i Republikës, Karolos Papulias, do të presë sot pasdite kryetarin e SYRIZA-s, Aleksis Cipras, fitues i zgjedhjeve të parakohshme parlamentare.

Po sot, Cipras u takua në selinë e partisë me kryetarin e ”Grekëve të pavarur”, Panos Kamenos.

“Që nga ky moment vendi ka qeveri. ‘Grekët e pavarur’ i japim votëbesimi kryeministrit Aleksis Cipras”, deklaroi Kamenos.

”Kryeministri (Cipras – shën. përkth.) do të shkojë sot te presidenti i Republikës për t’u betuar dhe do të komunikojë përbërjen e qeverisë”, deklaroi Panos Kamenos pas takimit të tij me kryetarin e SYRIZA-s, Aleksis Cipras.