1 Maji: përplasje në Turqi mes manifestuesve dhe forcave policore

98

1 maji ka shënuar përplasje midis policisë dhe manifestuesve në Turqi. Gaz lotues dhe spërkatje me ujë, janë përdorur kundër manifestuesve nga forcat policore.

foto AFP
foto AFP