Vret gruan dhe më pas pret damarët

83

Tragjedi në qytetin e Vlorës, 57- vjecari mbyt guruan brenda në dyqan.

Teodor Lera, kishte përfunduar edhe më herët në policinë e Vlorës, pasi kishte ushtruar dhunë ndaj viktimës Eva Lera.

57 vjeçari, i cili ndodhet në gjendje të rëndë në spital, para pak kohësh kishte ushtruar dhunë ndaj bashkëshortes duke i çarë kokën.

Por ai ishte liruar pasi bashkëshortja e kishte falur me qëllim që të ribashkonte familjen.

Teodor Lera njihej gjithashtu si një njeri shumë xheloz pasi nuk e lejonte bashkëshorten e tij që të dilte.

Familja Lera ishte nga fshati Bunavi dhe prej disa kohësh ishte shpërngulur në Vlorë.

Ata jetonin në shtëpinë e vëllait të Teodor Lerës ndërsa ishin dhe prindër të tre fëmijëve, dy vajzave dhe një djali.

Njëra prej vazjave të familjes Lera jeton në SHBA, ndërsa djali në Angli. Vajza tjetër është studente në Tiranë.

Sipas dëshmive të fqinjëve, në familjen Lera punonte vetëm viktima ndërsa Teodor Lera ishte i papunë.