Vodhi dyqanin me armë, arrestohet

56

policiaPolicia e qytetit të Tepelenës ka arrestuar paraditen e sotme një 24-vjeçar, pasi ky i fundit akuzohet nga policia e këtij qyteti për vjedhje me armë të një dyqani.

Arrestimi i shtetasit, Oltion Zeka u bazua mbi disa prova dhe fakte të arkivuara nga specialistët e Drejtorisë së Krimeve të Rënda të qarkut Gjirokastër.

Ngjarja ka ndodhur në muajin korrik të 2013-ës, ku 24-vjeçari Oltion Zeka ka vjedhur me armë zjarri dyqanin e shtetasit A.G në qytetin e Tepelenës.