Vlorë, Dy pallate bashkohen me njëri-tjetrin, panik tek banorët

65

Tërmeti lëkund edhe pallatët në Vlorë, në lagjen 29 Nëntori, ku dy pallate janë bashkuar me njëri tjetrin.

Banorët te tmerruar thone se kane lajmeruar prej 2 ditesh prefecture dhe bashki e askush nuk ka ardh te shikoj situaten. Ndersa termeti I para pak minutave ka shtuar panikun. Banoret po behen gati te lene banesat.