Published On: Mar, Dhj 31st, 2013

Viti i Ri, Zelanda e Re festime dhe fishekzjarre

viti i ri zelande e re

Zelanda e Re është vendi i parë që ka festuar ndërrimin e viteve. Sapo akrepat e orës shënuan 00:00 qielli u ndriçua nga mijëra fishekzjarre duke krijuar një spektakël të vërtetë.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>