Victoria Silvested pushime në Florida

66
Victoria Silvested
Victoria Silvested

Modelja Victoria Silvested është fotografuar teksa po kalonte një fundjavë pushuese pranë brigjeve të Oqeanit Atlantik. Silvested është shfaqur në formë teksa po argëtohej duke kryer disa aktivitete sportive në breg të detit.

Modelja e cila ka aktruar dhe në disa filma, ka një shtëpi pushimi në ‘Sunshhine State’, në Florida.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Victoria Silvested
Victoria Silvested

 

Victoria Silvested
Victoria Silvested

 

Victoria Silvested
Victoria Silvested