Tiranë, autobusi përplas nënën dhe fëmijën e mitur

73

Një aksident është shënuar paraditen e sotme në Tiranë.

Autobusi i Tiranës së re ka përplasur një grua dhe një fëmijë të mitur në bulevardin Dëshmorët e Kombit”

Ata janë dërguar në spital për të marrë ndihmën mjekësore.

Nuk ka shumë informacion lidhur me dinamikën e aksidentit.