Tifozët shqiptarë marrin në krahë gazetarin turk në Lion

66

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=ULtuLIP4eGw[/embedyt]Pas fitores me Rumaninë atmosfera në Lion ka qenë tepër e ndezur nga tifozët kuq sa në një moment tifozët shqiptarë kanë marrë në krahë dhe një gazetar turk.
Videoja është postuan në youtube. Tifozët shqiptarë kanë rrethuar gazetarin e TRT, Serkan Saydam teska ai bën raportimin live dhe vazhdojnë të bëjnë tifo duke e marrë në krah edhe atë.