Published On: Pre, Mar 4th, 2016

Theodore Theodoridis, sekretar i përgjithshëm i UEFA-s

Share This
Tags

theodorisGreku Theodore Theodoridis eshte zgjedhur te premten sekretar i pergjithshem i UEFA-s, duke zevendesuar italo-zviceranin Gianni Infantino, i cili u zgjodh javen e kaluar president i FIFA-s.

Theodoridis, 50 vjec, u angazhua ne 2008 ne UEFA ne postin e drejtorit te marredhenieve me federatat kombetare dhe mban qe nga viti 2010 postin e sekretarit te pergjithshem ndihmes te konfederates evropiane.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>