Paris, të shtëna me armë para Bankës së Shoqërisë së Përgjithshme

52
paris shtena me arme
Foto e personit ne kerkim

Një person i armatosur ka qëlluar pranë kullës Granite, që i përket Bankës së Shoqërisë së Përgjithshme, në zonën ku ndodhen një sërë godinash biznesi në Paris.

Sipas burimeve policore, nuk ka pasur viktima. Personi i armatosur ka qëlluar dy herë në drejtim të godinës, pa marrë në shënjestër ndonjë person konkret, ndërkohë që punonjësit gjendeshin poshtë godinës, përballë tij.

Pasi ka qëlluar dy herë,  personi është larguar në këmbë, i armatosur. Policia e Parisit  ka mbërritur menjëherë në vendngjarje.

Sipas dëshmitarit okular të kontaktuar nga Le Monde, personi kishte veshur një pallto ngjyrë kaki, e cila korrespondon me përshkrimin e autorit, i cili ka qëlluar dhe plagosur rëndë një ndihmës fotograf paraditen e sotme, në hollin e gazetës “Libération”.

Policia dyshon se në të tre ngjarjet bëhet fjalë për një person të vetëm, kërcënimi në kanalin televiziv BFMTV, plagosja në hollin e gazetës “Libération” dhe incidenti i fundit para godinës së Bankës së Shoqërisë së Përgjithshme.