Inaugurohet Instituti “Konfuci” në Tiranë

58

konfuci institutSot është inauguruar në Tiranë Instituti Konfuci. Kreu i qeverisë Edi Rama, e ka cilësuar si një hapësirë dije, që do t’i hapë rrugë eksperiencave dhe bashkëpunimit mes vendeve.

“Konfuci besoj se do nxisë dijen, njohjen dhe mes tyre zhvillimin duke rikrijuar hapësirën e bashkëpunimit edhe pse fizikisht është prani në dukje simbolike, por cilësisht është shumë më tepër se kaq. Prani që do t’i hapë rrugë shumëllojshmërisë së eksperiencave dhe bashkëpunimit mes vendeve”- tha Kreu i qeverisë Rama.