Tahiri: Fyle përshëndeti punën e Policisë Shqiptare

46

tahiriMinistri i Punëve të Brendshëm, Saimir Tahiri, thekson nëpërmjet Facebook-ut se deklarata e Komisionerit për Zhvillim, lidhur me punën e bërë nga Policia e Shtetit është një nxitje vyer për të vazhduar në rrugën e reformave të nisura në policinë e Shtetit.

“Komisioneri (Fyle) përshëndet i nënshkrimin e marrëveshjes operative me Europol dhe punën e vazhdueshme me rëndësi për reformën në polici”, shkruan Tahiri.

Sipas tij, ky paragraf vlerësues nga deklarata zyrtare në përfundim të Dialogut të Nivelit të Lartë BE – Shqipëri, është nxitje e vyer për të vazhduar në rrugën e reformave të nisura për Rilindjen e Policisë Shqiptare dhe konsolidimin e rezultateve konkrete në luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit.