Tahiri: Asnjë koment në faqe personale në emër të policisë së Shtetit

52

tahiriMinistri i Brendshëm Saimir Tahiri u  ka dhënë urdhër strukturave të policisë, që të mos përdorin simbolet e Policisë së Shtetit në Facebook. Gjithashtu ministri kërkon nga strukturat e policisë të mos ekspozojnë armët e Policisë së Shtetit dhe të mos komentojnë në rrjetin social pa autorizim të institucionit të Policisë së Shtetit.

“Mos komentoni në emër të Policisë së Shtetit. Asnjë koment në faqe personale në emër të Policisë së Shtetit”, thuhet në urdhrin e ministrit Tahiri.
Kjo masë ka qëllim disiplinimin e qëndrimeve zyrtare të ministrisë. “Për çdo shkelje masa administrative”. Urdhri është shpërndarë në 12 drejtoritë e Policisë së Shtetit.
Sipas urdhrit çdo mendim i shprehur në rrjetet sociale është personal dhe nuk ka lidhje me funksionin në polici.