Skenderbeu nje hap larg Europes!

61

Skenderbeu ka fituar sot ne transferte 0-2 kunder ekipit moldav te Mislavit e vlefshme per kalimin ne fazen e 3te te kualifikimit ne Champions League. Gjithashtu nese Skenderbeu mer nje barazim ne fushen e tij ose nje humbje 0-1 kalon ne fazen e 3te te Champions League gjithashtu dhe ne fazen e grupeve te Europa League edhe nese skualifikohen raundin tjeter te Champions League . Nese dicka e tille ndodh Skenderbeu do te jete skuadra e pare Shqipetare ne histori qe luan ne kompeticionet e Uefa-s.skenderbeu