Serie A aprovon teknologjine ne porte.

66

Zyrtare: Duke filluar qe nga sezoni i ardhshem Serie A do te perdore teknologjine ne porte per rastet e dyshimta. Kjo pasi kane ngjallur shum polemika vitet e fundit disa nga veprimet e gjyqtareve per ndeshje te caktuara dhe ankimet e klubeve prane fedeterates. Shume klube kane kerkuar aprovimin e teknologjise se “golit” dhe me ne fund kjo kerkese eshte aprovuar edhe nga Federeta Italiane e Futbollit.goal