Shqiptari në arrest shtëpie, kapet tek tregëton lëndë narkotike

62

Policia e qytetit të Romës në Itali ka arrestuar një të ri shqiptar, pasi në banesën e tij i janë gjetur qindra doza hashashi, të përgatitura për shitje.

Sipas mediave italiane, 21-vjeçari shqiptar ishte me arrest shtëpie për drogë dhe vepra të tjera penale, por kjo nuk e ka penguar që ai të shpërndajë lëndë narkotike.

Kontrolli në banesën e shqiptarit u bë pasditen e djeshme, gjatë një aksioni për të luftuar tregtimin e substancave të paligjëshme.

Në dispozicion të Autoritetit Gjyqësor, personi i arrestuar do të vazhdojë të jetë nën arrest shtëpie në pritje të gjykimit.