Shoferi që është kundër homoseksualitetit

51

homoseksualNjë shofer në Francë është ndalur pranë një shkolle ndërkohë që ka marrë dy adoleshente pranë shkollës. Adoleshentet pasi janë ulur pranë njëra tjetrës kanë shkëmbyer një puthje.

Raportohet se shoferi hapi një shishe uji që e kishte me vete dhe i lagu te dyja vajzat që ishin puthur.

Reagimi i adoleshenteve ka qënë i egër ndërkohë që shoferi përsëriste se nuk ishte pro homoseksulaitetit.

Vajza në raportoi incidentin dhe shoferi u shkarkua pas pranimit të akuzave. Kompania autobusave kërkoi të falur menjëherë.

“Ky akt nuk mund të tolerohet dhe shoferi u shkarkua menjëherë përfshirë këtë si një masë mbrojtëse,” kompania shkroi në Twitter.