Shkarkohet nga detyra drejtori i burgut të Fushë Krujës

70

Burgu-i-Fushe-KrujesShkarkohet nga detyra drejtori i burgut të Fushë Krujës Ramazan Hoxha.

Sipas informacioneve, shkarkimi i Hoxhës është bërë nga drejtoria e përgjithshme e burgjeve pas shkeljeve të konstatuara në burgun e sigurisë së lartë në Fushë Krujë.

Gjithashtu mësohet se janë shkarkuar nga detyra edhe drejtori juridik dhe 5 oficerë të këtij institucioni.

Mësohet se në vend të Hoxhës është komanduar një drejtues tjetër deri në emërimin e drejtorit të ri të burgut të Fushë Krujës.