Shishja e verës hapet edhe me këpucë

51

vera kepucaNëse ndodheni në një situatë në të cilën dëshironi të hapni një shishe vere, por nuk keni nxjerrëse tapash, mos u pikëlloni, krejt çfarë ju duhet është një këpucë.

Kuriozitet.net jua prezanton një ekspert vere, Stephen Cronk, i cili ka hapur shumë shishe në jetën e tij dhe në videon e mëposhtme tregon një mënyrë alternative për të nxjerrë tapën nga shishja.

Shishen duhet ta vendosni në këpucë dhe pastaj të godisni në një bazë të fortë.

Pas disa goditjesh, tapa do të dalë mjaftueshëm sa mund ta nxirrni me dorë.

Video