Shantazhonin adoleshenten, arrestohen 3 të rinj

62

arrestimJonida Cota

Tre adoleshentë u arrestuan sot në mëngjes nga Drejtoria e Policisë së Tiranës të dyshuar për shantazh me foto dhe gjobë-vënie ndaj një vajze.  Tre të rinjtë perkatesisht të moshës 15, 16 dhe 17 vjeç të identifikuar nga policia me inicialet E. L, E. S, dhe R. M janë personat e arrestuar nga policia. Të tre ata dyshohet se nëpërmjet shtrëngimit me anë të kanosjes për dhënie pasurie, i kanë marrë një vajze një shumë prej 50 mijë lekësh të reja. Vajza prej më shumë se një muaji është shantazhuar nga të rinjtë të cilët kanë siguruar foto të saj, ku shfaqen pamje intime të saj. Nëpërmjet shantazhit me këto foto, tre adoleshentët në së paku katër raste kanë arritur të marrin para. Policia tha se ka dokumentuar dorëzimin e parave në disa raste dhe pikërisht mbi këtë bazë edhe Gjykata e Krimeve të Rënda ka nxjerrë edhe vendimet e arrestit për të dyshuarit.