Scarlett Johansson, sërish femra më seksi në botë

64

article-2448732-18953AE500000578-511_634x533Scarlett Johansson fiton sërish titullin e femrës më seksi në botë, duke qenë një nga femrat e vetme, që nderohet dy herë me këtë titull. Aktorja ka pozuar për revistën Esquire, duke shpalosur elegancën dhe brishtësinë e saj.

 

 

 

 

 

 

 

 

S. Johansson
S. Johansson

 

S. Johansson
S. Johansson

 

S. Johansson
S. Johansson

 

S. Johansson
S. Johansson

 

S. Johansson
S. Johansson

 

S. Johansson
S. Johansson

 

S. Johansson
S. Johansson