Romë, shqiptari shkon në spital me plumb në faqe

66

ospedale sandro pertiniMjekët e spitalit “Sandro Pertini” të Romës kanë ndeshur me një rast të pazakontë mbrëmjen e djeshme, raporton “Shqipatri i Italisë”.  

Një 41-vjeçar shqiptar ka shkuar me këmbët e veta në repartin e urgjencës me një plagë të madhe në faqe të shkaktuar nga një plumb.

Siç parashikohet në këto raste, mjekët pasi e kanë kuruar, kanë sinjalizuar menjëherë rastin te karabinierët, të cilët kanë marrë në pyetje 41-vjeçarin për të mësuar se çfarë i kish ngjarë.

Sipas karabinierëve që po merren me hetimet, shqiptari nuk ka pranuar të japë shpjegime se si dhe nga kush është plagosur në faqe.