Rihanna ‘transparente’ në videoklipin e saj të fundit

62
Rihanna
Rihanna

Duket se konkurrenca e fortë në tregun muzikor dhe mungesa e shijeve të holla artistike, detyron një pjesë të këngëtareve të njohura të shkojnë drejt zhveshjes totale, duke ofruar imazhe intime të trupit të tyre për publikun, duke përzierë muzikën me erotizmin dhe pornografinë e lehtë.

Si edhe në shumë video të këngëtareve të tjera të cilat janë vënë në diskutim nga kritika, edhe Rihanna shfaqet në videoklipin e saj të fundit ‘ Pour it Up’ thuajse ‘transparente’ duke ofruar gjithçka për publikun.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rihanna
Rihanna

 

Rihanna
Rihanna

 

Rihanna
Rihanna

 

Rihanna
Rihanna

 

Rihanna
Rihanna

 

Rihanna
Rihanna

 

Rihanna
Rihanna