Refuzon puthjen e burrit në altar për shkak të mentalitetit

68

Vea Laulu sapo është martuar dhe bashkëshorti i saj qëndron përballë teksa prifi i deklaron burrë e grua.
Ai niset të puthë 21-vjeçare por në çastin e fundi Vea kthen kokën anash.
Laulu kishte turp ta puthte pasi mes të ftuarve ishte babi i saj.
“Është pa etike,”-u shpreh nusja e re. “Është pa respek. Unë jam një Tongan dhe në kulturën time nuk është respekt të tregosh dashurinë para familjes apo miqve, por personi kryesor për të cilin mendova ishte babai im. Është qesharake për mua, kurrë nuk kam bërë një gjë të tillë para syve të tij dhe nuk doja ta bëjë këtë as në dasmën time. ”
21-vjeçarja i përket popullit polinezian, Tonga që është një mbretëri me gjithsej 172 ishuj në Paqësor, nga të cilët 36 janë të populluar.