Rama në lot: Sot i kam të gjithë si Gregun  

72

Kryeministri Edi Rama, sot është shfaqur si ansjëherë më parë. I prekur, në lot, ai është shprehur se sot të gjithë njerëzit e prekur nga tërmeti, i ka të njëjtë si djalin e tij Gregun.

“Unë sot jam në një pozitë që ndoshta është e pamundur ta shpjegoj. Ata që e dinë politikën një mizerabilitet, apo një instrument për të vjedhur dhe që kujtojnë se të gjithë jemi njëlloj, dhe se unë këtu rri e po jap mish e shpirt për lekë nuk mund ta kapi, por njësia ime është shumë e fortë dhe është se sot unë i kam të gjithë këta njerëz të prekur si Gregun”, tha Rama./L.F-dritare.net