Rama në doganën e Durrësit: Godinë e rrënuar komuniste

60

DoganaRamaKryeministri Edi Rama, i shoqëruar edhe nga drejtoresha e përgjithshme e doganave Erisa Spiropali ka zhvilluar sot një vizitë në doganën  e Durrësit.

Në një postim në Facebook, Rama duke e cilësuar këtë doganë si një godinë të rrënuar ka publikuar edhe një foto të saj duke e krahasuar atë me një doganë të botë së tretë.

“A ju besohet se kjo është Dogana e Durrësit? Po,në këto dy kioska shërbehen importuesit shqiptarë e të huaj! Një godinë e rrënuar komuniste për administratën,dy kioskat që patë dhe një peshore e vetme për mijëra kontenierë, doganë e botës së tretë! Kjo gjendje turperuese per shtetin dhe torturuese per biznesin duhet dhe do te marre fund me projektin tone te ri per Doganen e Durresit!” shkruan Rama.