Rama: Kishim plan për zgjedhje të parakohshme

71

Për herë të parë Rama pranoi se zgjedhjet e parakohshme kanë qenë një opsion dhe se ai ka qenë i gatshëm të futej në garën elektorale për parlamentaret edhe në tetor.

Por kryeministri tha se kushtëzimi i PD-së për identifikimin biometrik, e rrëzoi këtë skenar për kohën e shkurtër në të cilën nuk mund të implementohej sipas marrëveshjes së 5 qershorit.