Priten kangjellat e Presidencës

62

PREESSdfffGjatë paradites së ditës së sotme janë prerë kangjellat te Presidenca, fill pas këtij veprimi ka reaguar Artan Shkreli si dhe Artan Lame.

Sipas Lames, reagimi i tyre vjen në emër të “Forumit për trashëgiminë”, pasi prishja e kangjellave sjell shkatërrim të një objekti që përmban vlera historike dhe monumentale.

Ndërkaq duke folur për këtë çështje, Artan Shkreli tha se, është gjetur dita e shtunë për të hequr kangjellat.

“Presidenti besoj nuk e di që po shkatërrohet. Është zgjedhur dita e shtunë dhe pasi u shkatërrua një pjesë, po hiqet dhe rrethimi vetë. Nëse duhej hequr rrethimi duhej lajmëruar edhe drejtoria e Institutit të Mbrojtjes së Kulturës, që ka në mbrojtje bulevardin”, – u shpreh Artan Shkreli.