Pranga biznesmenit Karçini, porositi vrasjen e biznesmenit të hidrokarbureve në Durrës

39

policiaArrestohet porositësi i vrasjes së biznesmenit të hidrokarbureve në qytetin bregdetar të Durrësit, e cila u parandalua me arrestimin e Julian Sinanajt. Bëhet fjalë për biznesmenin, Ilir Karçini, që operonte në të njëjtën fushë, të cilit duket se i ishte bërë pengesë konkurenti në fjalë, pasi për kokën e tij kishte ofruar jo pak, por plot prej 120 mijë euro.

Fatmirësisht vrasja u parandalua me arrestimin nga blutë e Tiranës të Julian Sinanit, i cili ka rrëfyer në polici se atentatin ndaj biznesmenit të karburanteve ishte planifikua për më datë 25 janar 2014, ditë kur Sinanaj u arrestua.

Porositësi është arrestuar në Tiranë dhe ndaj tij Gjykata e Krimeve të Rënda kishte dhënë masën e sigurisë arrest me burg në mungesë.