Policia e Shkodrës arreston 5 persona, dyshohen për vrasje të dyfishtë

51

policia-e-shkodresPolicia e Shkodrës njofton se ka identifikuar 5 persona, të cilët dyshohet të jenë të përfshirë në një vrasje të dyfishtë, ndodhur në këtë qytet një vit më parë.  Sipas të dhënave të policisë së Shkodrës,  të dyshuar për autorësinë e vrasjes së dyfishtë  janë 5 persona:  A. Doçaj, 32 vjeç; L. Martini, 29 vjeç, E. Boka, 32 vjeç, A. Prebibaj,  30 vjeç, dhe L. Nika, 32 vjeç.

Të pesë këta persona, dyshohen si të përfshirë në vrasjen e ndodhur në gusht të 2012-s, kur babë e bir,  Frederik e Jurgen Marku, 46 e 22 vjeç, u vranë në oborrin e spitalit të Shkodrës.