Pishina më e madhe në botë

65

pishinaPishina më e madhe në botë gjendet në Kili. Nëse keni pasion notin dhe doni të veni në provë mushkritë tuaja dhe rezistencë, atëherë kjo pishinë gjigande që shtrihet në 8 hektarë është pikerisht ajo që ju duhet.

Bëhet fjalë për pishinën në kompleksin hotelier të San Alfonso del Mar në Algarrobo. Eshtë inauguruar në 2008-ën, është deklaruar pishina më e madhe në botë dhe nga Guiness, duke qenë e barabartë me 6000 pishina me madhësi standart dhe ka një kapacitet prej 250 mijë metra kub ujë.
Pishina, e projektuar nga Crystal Lagoons Corporation, është e futur ne një peisazh prej ëndrre, me palma, rërë të bardhë dhe detin që është vetëm dy hapa larg, pavarësisht përmasave olimpike ofron relaks, por dhe sporte të ndryshme ujore.