Fotografia e shqiptarit në CNN

58
Djali qe puth diellin. Foto Adrian Limani
Djali qe puth diellin. Foto Adrian Limani

Fotografia e një shqiptari është marrë nga rrjeti prestigjoz të lajmeve, CNN. Ajo është panoramë e një djali që “mban” në duar dhe “puth” diellin. Fotografia është realizuar në Shqipëri, dhe është publikuar në faqen zyrtare të Facebook-ut të CNN-it.