Përlotet ministrja Xhaçka kur përmend fëmijët e Tanushit

81

Teksa mbante fjalimin e saj para të gjithëve, ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka është prekur e përlotur.

Xhaçka ka vlerësuar maksimalisht Klodian Tanushin dhe teksa ka përmendur gjithë familjarët, në fund teksa ka përmendur fëmijët, ajo është përlotur, duke bërë që e gjithë salla të përlotej.

Ajo citoi mesazhin e tij të fundit të dhënë për Shqipërinë nga Letonia: “Mbi interesat vetjake, të vëmë interesat e shoqërisë”.