Patrick Rukaj, modeli shqiptar që po çmend Amerikën

142

Patrick Rukai2Patrick Rukaj është modeli shqiptar që po zhvillon karrierën e tij në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por për të ka shumë patrick rukajpak informacion. E vetëm një gjë dihet, se Patrick Rukai ka lindur më 23 tetor të vitit 1985 në Shqipëri dhe gjithandej njihet si një model shqiptar. Karrierën e tij e ka filluar në vitin 2008 në agjencinë e modës “Major Models”, e cila edhe e shtyu atë në modelim.

Puna e tij e parë si model ka qenë fushata me fotografi e realizuar për ‘’Male Beauty’’, realizuar nga fotografi Joe Lally, e më pas edhe një fotosesion tjetër nga fotografi Joseph Bleu. Gjatë kohës së pauzës ose për pushime, Rukai parapëlqen notin dhe relaksin në plazh. Ai vazhdon të mbetet në listën e paktë të meshkujve shqiptarë që zhvishen tërësisht…