Paris Hilton bën publike fotot me motrën e saj të vogël, Nicky

49

article-2448204-1892572B00000578-534_634x790Paris Hilton ka festuar ditëlindjen e motrës së saj së vogël, Nicky Hilton në Las Vegas. Ajo ka postuar disa foto në profilin e saj në Twitter, ku shfaq dashurinë dhe krenarinë që ndjen ndaj motrës së saj. ‘Një person i bukur si brenda dhe jashtë’,- ka deklaruar ajo për 12 milion fansat e saj në Twitter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P § N. Hilton
P § N. Hilton

 

P § N. Hilton
P § N. Hilton

 

P § N. Hilton
P § N. Hilton