Pa pantallona në metro

Share This
Tags
foto AFP

photo AFP

“Pa pantallona në metro”, një iniciativë e Improve Everywhere, me synim “ shkaktimin e skenave të kënaqësisë dhe të kaosit në vende publike”. Iniciativa që realizohet për të 13 vit e ka qendrën në Nju York dhe është realizuar në 60 qytete dhe 25 vende të ndryshme. Pjesëmarrësit duhet të mbajnë të veshur rroba dimri dhe të kenë një pamje të qetë dhe normale duke dhënë përshtypjen e një gjesti të zakonshëm.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>