Operacion i policisë në Vlorë, shoqërohet një person

60

Forcat speciale operacion në lagjen ‘Partizani’, Vlorë, raportohet të paktën një person i shoqëruar.
Operacioni në orët e para të mëngjesit, në bashkëpunim me policinë e Vlorës, aksioni pranë spitalit të qytetit.
Raportohet se janë sekuestruar arme dhe drogë.
Burime te policise konfirmojne për rreth 50 kg drogë janë gjendur në banesën ku u krye aksioni.