Obama në lidhje me Beyonce, një shaka franceze

48

Beyonce-Jay-Z-Obama-Fundraiser-11Pas përgënjeshtrimit zyrtar të Uashington Post, vjen dhe tërheqja e fotografit francez Paskal Rostein, që një ditë më parë kishte deklaruar se në numrin e së martës të së përditshmes amerikane do të publikoheshin fotografi që vërtetonin lidhjen e presidentit amerikan Obama dhe këngëtares së njohur Beyonce.

Në një intervistë për “Le Figaro” fotogarfi është shprehur se kishte bërë një shaka të tillë për të tërhequr vëmendjen në promovimin e librit të tij më të fundit. Ai tha se nuk e kishte parashikuar kaosin që do të krijonte batuta e tij, me përgënjeshtrimin e Shtëpisë së bardhë dhe qindra telefonata. Doja vetëm të vija theksin tek degradimi i profesionit tim ka shtuar ai.

Redaksia e Uashington Post kishte përgënjeshtruar zyrtarisht këtë informacion duke e cilësuar si fals dhe se një artikull i tillë për Obamën nuk ekzistonte. Në deklaratën e tij fotografi francez kishte theksuar se gjërat mes çiftit presidencial amerikan prej kohësh nuk shkojnë mirë. Por shtypi amerikan do të publikonte detajet kur të ishte 100 për qind i sigurtë.

beyonce-obama-inaugruation-2013-580x435