Nuk pyet mali se e shpojnë me ombrellë!

89

Viti i Ri do të nisë me një punë të lënë përgjysmë nga Opozita e Bashkuar, të flasin përmes protestës së studentëve. Edhe pse e kam cituar edhe më herët se PD dhe LSI nuk kanë ende një kauzë të tyren me të cilën të përfaqësojnë denjësisht votuesit dhe të luajnë rolin e opozitës, duket se edhe për 2019 ata do kapen fort pas protestave të momentit.

Sërish studentët për të drejtat e tyre do vijojnë protestat deri në realizimin e 8 pikave të propozuara nga ata për Ministrinë e Arsimit dhe njëherësh edhe për Kryeministrin Rama. Edhe pse Rama ka kërkuar dialog dhe komunikim me studentët duket se asgjë nuk i ka ngrohur këta të fundit.

Me gjithë përpjekjen për tu përshëndetur të studentëve që nuk lejuan përfshirjen e politikës, duhet themi se kjo është totalisht e pamundur.

Forumet rinore të të gjitha partive ekzistuese në vend kanë nga minimumi 1 student në fakultet, kështu që Opozita e Bashkuar e ka shumë më të lehtë të përdorë “studentët” përmes studentëve. Politiken e të mëdhenjëve ta bëjnë të vegjlit.

Sërish protestë, sërish rrugë të bllokuara, sërish vonesa në punë, kjo fal Opozitës që mbeti rrugëve dhe nuk di ku ka zyrën!

Edhe pse u cilësua si një nga protestat që i dha një shuplakë të fortë Qeverisë, duhet thënë se nuk pyet mali se e shpojnë me ombrellë!/