Published On: Hën, Tet 7th, 2013

Nobel i mjekësisë, trios gjermane-amerikane

Share This
Tags

534x300_241288Dy shtetasit amerikanë James Rothman, Randy Schekman dhe shtetasi gjerman Thomas Südorf, janë të tre bashkë-laureatë të çmimit Nobel për Mjekësinë. Çmimi është akorduar për vlerësimin mbi shpjegimin, se si një qelizë organizon sistemin e transportit të brendshëm.

Në ditët në vazhdim priten dhënia e çmimeve Nobel për fizikën, kiminë, letërsinë, ekonominë dhe deri tek çmimi i famshëm i Nobelit të Paqes.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>