Një shqiptare do të luajë te ‘Sulltani i Madhërishëm’

73

shqiptarjaPas pjesëmarrjeve në shumë aktivitete të ndryshme në Turqi, ku përveç bukurisë ajo tregoi dhe talentin e saj në aktrim, shqiptarja e njohur dhe fituesja e shumë kurorave të bukurisë, Almeda Abazi vazhdon suksesin e saj edhe në serialet televizive.

Synim i saj ishte të pushtonte ekranin turk dhe këtë gjë e ka arritur shumë lehtë. Popullariteti i saj pritet të rritet edhe më shumë pas pjesëmarrjes në serialin e njohur. Në fakt, pjesëmarrja e saj pritej që sezonin e kaluar por u shty për shkak të impenjimeve të tjera të saj.

Personazhi që pritet të aktrojë Almeda, është një vajzë italiane e quajtur Valerija, ku së bashku me mikeshën e saj Cecilian jetojnë në pallatin mbretëror të Venedikut, nga ku rrëmbehen dhe sillen në pallatin e Sulltanit.

shqiptarja1

 

 

 

 

 

 

 

 

shqip2